Siljan stone - baderomsmatte

Only %1 left
SKU
108745
 230,-
 230,-

Tilgjengelig i følgende varianter

  • Levering fra 195 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel
Nyhet

Produktinformasjon

Siljan stone er en grå baderomsmatte i fantastisk myk bomull. Fra den herlige lange luggen har et mykt bølgemønster blitt karvet fram, noe som skaper dimensjon til den ellers harmoniske ensfargede matten. Med Siljan får du ikke bare en nydelig detalj på baderomsgulvet ditt eller noe mykt å hvile føttene mot foran servanten, men mattens gode absorberingsevne gjør den også funksjonell for våte føtter som klatrer ut av badekaret. Siljan er også vaskbar i maskin. Ganske enkelt en matte som er både lekker og praktisk. Her ser du Siljan i fargen stone.

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 108745
Typ Baderomsteppe
Material Bomull
Tykkelse ca 15 mm
Vaskeråd Maskinvask 30°. Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel.
Varemerke Kilands Creation
OEKO-TEX Ja (OEKO-TEX STANDARD 100)

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel